Nieuwbouw monteurs of ervaren ZZP-ers

portada

Nieuwbouw monteurs of ervaren ZZP-ers

Over MP Liften

Wij ontwerpen smart choice oplossingen voor installatie, onderhoud en modernisering voor het vervoer van personen en goederen in gebouwen en lossen mobiliteitsvraagstukken op. MP Liften is onderdeel van een internationaal familiebedrijf met haar hoofdkantoor in Sevilla – Spanje.
De komende jaren zullen in het teken staan van ontwikkeling en vernieuwing. De bedrijfscultuur is informeel en doelgericht met veel vrijheid voor eigen initiatief en ondernemerschap. Heb jij zin om samen met ons MP Liften naar een volgend level te brengen? Wie zoeken wij?
Onze afdeling nieuwbouw maakt een sterke groei door, mede doordat wij dicht bij onze klanten staan en streven naar een optimale dienstverlening. Ben jij een liftmonteur met ervaring binnen de nieuwbouw en wil je zelfstandig werken, klanten ontzorgen en samen met een gemotiveerd team werken aan ons verdere succes, neem dan contact met ons op.
Daarnaast komen wij ook graag in contact met ervaren zzp-ers die zelfstandig liften kunnen installeren, bij gebleken geschiktheid investeren we graag in de vereiste kennis van ons product.

Wat vragen wij?

• Enkele jaren aantoonbare ervaring in de nieuwbouw van liften.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.
• VCA.
Klantgericht en resultaatgericht zijn begrippen die perfect bij jou passen * je kunt anticiperen en overzicht houden, zodat doelstellingen worden behaald * door duidelijke communicatie, weet je de belangen van alle partijen af te wegen *je weet die informatie te vinden die nodig is om je werk optimaal en met plezier te kunnen doen.
Wat biedt MP Liften jou?
• Uitdagende projecten.
• Eigen product/merk, ondersteund door technologische knowhow uit Spanje.
• Back-up vanuit eigen Technisch Specialisten.
• Een werkomgeving gelieerd aan een organisatie die volop in ontwikkeling is en onderdeel is van een internationaal familiebedrijf.
• Een uitdagende en afwisselende functie waarbij je samenwerkt met onze (interne) collega’s, waarbij je veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen
Reageren?
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken wij je contact op te nemen met MP Liften via cbe@mpliften.nl
Wil je liever telefonisch meer informatie over deze vacature, dan kun je ook bellen met Bart de Jong (06-53742110) of Arjan Calis (06-82337561).

Persoonlijke klantenservice

Wij zijn er altijd
24 uur/ 365 dagen per jaar

+31 033 456 66 31


Meld u liftstoring, bel

+31 033 258 25 55


Bij MP Liften is persoonlijk contact een onderdeel van de servicestandaard. U krijgt antwoord op al uw vragen.