MP Liften in de winkel “The Sting” in Deventer

MP Liften Installatie in Veghel (Nederland)
15 mei, 2019
MP Devenco – kantoor
12 april, 2019
MP Liften heeft een lift geïnstalleerd in een beroemde modewinkel in Deventer,genaamd "The Sting".
De lift bevindt zich in een oud gebouw in het centrum van de stad. De uitdaging was de korte tijd die beschikbaar was om de lift installeren tijdens de renovatie van het gebouw. Daarnaast was het- vanwege de leeftijd van het gebouw- niet mogelijk om een put voor een lift te maken.
De oplossing van MP Liften voor de Sting is een MP ARES Mobi met 2 stopplaatsen en 630.kg. Dankzij deze lift is het gebouw toegankelijk voor mensen met een rolstoel en met een kinderwagen. De lift heeft een standaard cabine en dankzij de flexibiliteit van MP is het design de vloer gelijk aan de die van de winkel.
MP Liften heeft meerdere projecten uitgevoegd met de Sting. De projecten hebben nagenoeg altijd dezelfde eisen: het renoveren van een oud gebouw in een winkelstraat binnen een kort tijdsbestek.
De Sting kiest hier voor MP iften vanwege de flexibele oplossingen die we in een korte en flexibele periode kunnen bieden. Dankzij de combinatie in One-stop-shop met customer intimacy Is MP Liften elke keer weer in staat het project goed en naar tevredenheid van de klant op te leveren.
Inbedrijfstelling maart 2019
1 (1)
2 (1)
3 (1)
2 (1)

Persoonlijke klantenservice

Wij zijn er altijd
24 uur/ 365 dagen per jaar

+31 033 456 66 31


Meld u liftstoring, bel

+31 033 258 25 55


Bij MP Liften is persoonlijk contact een onderdeel van de servicestandaard. U krijgt antwoord op al uw vragen.