Storingen Dispatcher

workwithus

STORING DISPATCHER BIJ MP LIFTEN


Wij zoeken per direct een storing dispatcher bij MP Liften.
Doel van de functie
De storing dispatcher draagt zorg voor een optimale organisatie van het storingsproces met kwaliteit en excellente service als kernpunt. Je neemt initiatief ten aanzien van de lopende werken, zodat planning en algemene zaken van de storingsprocessen goed verlopen.
Werkzaamheden en verantwoordelijkheden
Als storing dispatcher neem je de binnenkomende storingsmeldingen telefonisch en via e-mail in behandeling. De ontvangen storingsmeldingen verwerk je in het systeem en je stuurt de monteurs aan. Je draagt zorg voor het juist uitzetten van de storingen waarbij je rekening houdt met de contractuele afspraken met onze klanten en je bewaakt de voortgang. Aan de hand hiervan stel je de juiste prioriteiten.
Daarnaast verzorg en verzend je de weekstaten naar je collega’s welke vervolgens door jou op juistheid en volledigheid worden gecontroleerd wanneer deze zijn ingeleverd.
In de functie van storing dispatcher heb je intensief contact met zowel externe als interne relaties en werk je nauw samen met andere afdelingen. Je werkt in teamverband met de Planner waardoor er optimaal gepland en aangestuurd kan worden. Bij afwezigheid van de Planner zul je de werkzaamheden van de Planner overnemen.
Vanwege het directe contact met de klant speel je een belangrijke rol in het realiseren van klanttevredenheid. Als storing dispatcher werk je intensief mee om met een positieve werkhouding de excellente service aan de interne en externe klanten te bieden waarbij je trots kunt zijn op de door jouw behaalde resultaten.
Wat vragen wij?
MBO werk- en denkniveau.
Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Goede beheersing van de Engelse taal in woord.
Goede kennis van MS Office: Excel, Word, Outlook en andere administratieve programmatuur.
Goede communicatieve vaardigheden, accuraat en planmatig kunnen werken en stressbestendigheid.
Geografische kennis van de Benelux.
Wat bieden wij?
Een jaarcontract met hierna kans op een vaste aanstelling.
Goede arbeidsvoorwaarden, inclusief een prima pensioenregeling.
Een mooie werkplek in een prachtig pand. En natuurlijk leuke collega’s!

Heb jij de juiste mentaliteit, dan zijn wij op zoek naar jou!
Als je interesse hebt of vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Dennis Vijgeboom (Manager Operations) dvi@mpliften.nl of Chantal Beentje (Manager HR) pz@mpliften.nl Je kunt hier ook direct je CV en motivatie naar mailen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Interesse in een baan als Storingen Dispatcher bij MP Liften?
Stuur ons je CV met motivatiebrief naar dvi@mpliften.nl // pz@mpliften.nl of klik op de rode knop en reageer direct Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Persoonlijke klantenservice

Wij zijn er altijd
24 uur/ 365 dagen per jaar

+31 033 456 66 31


Meld u liftstoring, bel

+31 033 258 25 55


Bij MP Liften is persoonlijk contact een onderdeel van de servicestandaard. U krijgt antwoord op al uw vragen.