Wereldleiders in
oplossingen op maat

MP is marktleider in dit segment. Ervaring, kennis en aanpassing aan ruimtes maken onze oplossingen voor bestaande gebouwen zonder liften het meest geoptimaliseerd, efficiënt en comfortabel, en met een zorgvuldige en aanpasbare esthetiek.

Waarom een lift installeren?

Verbeter uw levenskwaliteit:

Onze liften zijn toonaangevend op het gebied van technologie en bieden u verbeteringen in uw dagelijks leven.

Verhoog de waarde van uw woning:

Uw huis wordt geherwaardeerd dankzij de verbeteringen die de installatie van een lift met zich meebrengt.

Beter toegankelijke en comfortabele woningen:

Ouderen en mensen met beperkte mobiliteit zullen van meer mobiliteit kunnen genieten.

Geniet van de voordelen van een lift:

Koffers, pakketten, kinderwagens ... naar boven/beneden brengen.

Speel slim en werk met de marktleider in renovaties.

Wij zijn fabrikant met eigen onderzoek, ontwikkeling en innovatie.

Wij ontwerpen en fabriceren onze liften voor u. En met u gaan we graag nieuwe uitdagingen aan.

Moeilijk bereikbare plekken? Gemakkelijke oplossingen.

We zijn experts in moeilijk bereikbare plekken. We weten hoe we efficiënte oplossingen kunnen bieden voor de meest gecompliceerde projecten.

Alle producten en diensten die u nodig hebt.

Met MP, leider in renovaties, beschikt u over het grootste assortiment producten en diensten.

Wat heeft uw project nodig?
Wij hebben een perfect liftmodel voor u.

Waar moet ik een lift installeren? We geven u enkele ideeën.

DOWNLOAD ONZE CATALOGUS MET LOCATIES VOOR LIFTEN

Hoe verloopt het proces?

0

Haalbaarheidsonderzoek

We analyseren de omstandigheden en ruimtes van het gebouw en de beweging van de mensen in het gebouw om mogelijke alternatieven voor te stellen. Neem contact met ons op voor het bezoek van een commerciële technicus, die geheel vrijblijvend een studie zal uitvoeren en op zoek gaat naar de beste oplossing.

0

Voorstel

Na de studie geven we een adequaat voorstel dat rekening houdt met de bouwconstructie, het verkeer, het verbruik, installaties, regelgeving … We stellen u de beste oplossing voor.

0

Besluitvorming

We staan tot uw beschikking om de alternatieve oplossingen, de redenen en details van ons voorstel uit te leggen en om elk type vraag te verduidelijken. We kunnen aanwezig zijn bij vergaderingen voor gebouwbeheer en direct de voorgestelde oplossing toelichten.

0

Vergunningen en overheidssteun

Wijzen op mogelijke subsidies en ze behandelen.
Advies geven of regelen van verkrijgen van vergunningen, licenties, bouw- en constructiewerkzaamheden, architecten, projecten.

0

Financiering

Wij bieden toegang tot betere financieringsvoorwaarden door middel van overeenkomsten met financiële entiteiten.

0

Uitvoering

We kunnen rekenen op een uitstekend team dat samen met onze andere medewerkers de modernisering effectief en efficiënt zal uitvoeren. We overtreffen de verwachtingen.

Hebt u nog vragen? We geven u graag antwoord!

De installatie van een lift, zodra de bouwvergunning is verkregen en de schacht waar ze moet worden geplaatst voltooid is, varieert van twee tot vier weken.

MP biedt liften op maat aan die aangepast zijn aan de behoeften van elk gebouw. Bij al onze projecten krijgt u maximale flexibiliteit bij het ontwerp om ruime cabines en maximale deuropeningen te bereiken in combinatie met veiligheid, comfort en esthetiek die past bij de omgeving.

Ja, onze ontwerpen zijn aangepast aan het profiel van de opening: trapeziumvormige, driehoekige, cirkelvormige of elke mogelijke geometrische vorm is een ideale oplossing voor onregelmatige openingen.

MP ASCENSORES biedt u enkelfasige 220V-liften met een laag verbruik zowel elektrisch als hydraulisch, zonder de noodzaak van de installatie en registratie van een nieuwe lijn.

MP-liften hebben automatische reddingssystemen om de lift naar de begane grond te brengen en deuren te openen, zodat passagiers gemakkelijk kunnen worden geëvacueerd.

Naast een uitgebreide catalogus met cabinemodellen biedt MP ASCENSORES een breed scala aan opties voor op maat gemaakte afwerkingen waarmee u de cabine naar eigen smaak kunt inrichten.

MP heeft eco-efficiënte ontwerpen die zorgen voor een lager verbruik. We hebben liften met de nieuwste innovaties op het gebied van energie-efficiëntie: intelligente ledverlichting, stand-by managementsystemen en terugwinning van elektrische energie.

Ja, we hebben tools voor levenscyclusanalyse (Eco-Indicator 99). Hiermee kunnen we het ecologische profiel van al onze producten beoordelen en anticiperen op de richtlijn 2009/125/EG.

Een gebouw met een lift is veiliger en comfortabeler voor bewoners van alle leeftijden. Van baby’s tot ouderen. Een lift in een gebouw maakt het ook aantrekkelijker voor nieuwe bewoners. Voor veel gezinnen met kinderen of oudere stellen maakt de veiligheid en het gemak van het hebben van een lift het verschil tussen het kopen van een appartement en verder zoeken.

Het is nu mogelijk om in elk gebouw een lift te installeren. Bovendien is het gemakkelijker dan u denkt. MP ASCENSORES biedt u assistentie en coördinatie in elke fase van het project, van de planning tot de installatie en het onderhoud.

Neem contact met ons op, u ontvangt ze binnen korte tijd.

Esthetiek: oneindige mogelijkheden voor uw projecten

Ontdek ons aanbod van cabines, knoppen en afwerkingen
en gebruik onze CarDesigner om zelf de cabine van uw project te ontwerpen.

Wij zijn er om u te helpen.
Schrijf ons of bel (+31) 033 456 66 31.

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt ons spam te voorkomen, bedankt.