Moderniseringspakket

De MP-pakketten zijn een praktisch, handig en voordelig systeem waarmee u uw lift op maat van uw behoeften kunt moderniseren. Het stelt u in staat op technisch en esthetisch vlak elementen te kiezen en te veranderen, terwijl u alles wat correct en comfortabel werkt kunt behouden. Elk pakket omvat alles wat voor deze ingrepen nodig is en met de garantie dat alles aan de huidige regelgeving voldoet. U hoeft alleen maar te beslissen hoe u uw lift wilt hebben … en genieten van het resultaat.

KMP Eco&Comfort

Inclusief: Trekkereenheid / Elektrische installatie.
Dit verbetert de energie-efficiëntie van de lift, evenals het comfort en de toegankelijkheid door de stopnauwkeurigheid te verhogen. In combinatie met het KMP FRAME kunt u hiermee de liftsnelheid verhogen met een garantie van de veiligheid tijdens het gebruik.

KMP Frame

Inclusief: Veiligheidselementen / Chassis.
Het pakket past de bestaande lift aan voor een hogere snelheid die wordt bereikt in combinatie met KMP ECO&COMFORT. Apart zorgt het alleen voor een hogere veiligheid van de lift. We raden aan om het te combineren met KMP NEW LOOK.

KMP Emergency

Inclusief: Drukknoppen en richtingaanwijzers / Noodtelefoonsysteem.
Het voorziet de cabine van een communicatiesysteem met de buitenwereld, biedt meer veiligheid, en vergemakkelijkt en versnelt de redding.

KMP New Look

Inclusief: cabinedeuren / cabine.
Alles wat nodig is voor de esthetische en functionele renovatie van de cabine, met aanpassing aan de huidige regelgeving, eventueel in combinatie met andere KMP's.

KMP Enter

Inclusief: verdiepingsdeuren.
Zorgt voor een verbetering van de hal van het bestaande gebouw, waardoor deze aantrekkelijker wordt.

Download onze catalogus Liftmodernisering

Hier downloaden

Wij zijn er om u te helpen.
Schrijf ons of bel (+31) 033 456 66 31.

CAPTCHA afbeelding

Dit helpt ons spam te voorkomen, bedankt.