“Specialisation is key to lift company’s rise to the top”

Op mondiaal niveau heeft MP een noodplan geformaliseerd en al geruime tijd een toezichtcomité ingesteld om de evolutie van de situatie voortdurend te beoordelen en de gepaste maatregelen te bevorderen, altijd volgens de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid en andere gezondheidsautoriteiten.

We nemen de aanbevolen preventiemaatregelen om de beste bescherming van onze werknemers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden te garanderen. Onze prioriteit is de gezondheid van mensen.

Voor die medewerkers die fysiek aanwezig moeten zijn op hun werkplek hebben we de volgende maatregelen getroffen

  • Reorganisatie van ploegendiensten om het samenbrengen van mensen tot een minimum te beperken.
  • Versterking van reinigingsmaatregelen.
  • Versterking van preventieapparatuur.

MP en haar werkcentra bevinden zich in een normale staat van activiteit, zonder incidenten en met full-service beschikbaarheid voor onze klanten.
We werken door de criteria van de overheid toe te passen op industriële veiligheidsinspecties en onderhoud. De actieve thuiswerkcampagne die vorige week is gestart, stelt ons in staat om aan uw behoeften te voldoen binnen ons normale schema.

MP SERVICEnter, onze online winkel 24 uur / 365 dagen, blijft werken om het productassortiment te vergroten, de service te verbeteren en elke dag dichter bij de klant te staan.

We willen alle MP-teams bedanken, vooral in de fabriek en de montage- en onderhoudstechnici, die er dagelijks naar streven om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze service een realiteit blijft. Zonder hun inspanningen zou dit allemaal niet mogelijk zijn.

We begrijpen uw zorgen met betrekking tot de verspreiding van het coronavirus; om deze reden zullen wij u onmiddellijk op de hoogte brengen van elke wijziging in de huidige situatie.

Wij presenteren de nodige preventiemaatregelen bij het gebruik van de lift.