LUCHTZUIVERING DOOR MIDDEL VAN UV-C LEDLICHT en CONTINUE LUCHTSTROOM

 

 

De oplossing van MP voor luchtzuivering in de cabine combineert de effectiviteit van UV-C licht* met geforceerde luchtcirculatie in de cabine, waardoor de cabine direct na de bestraling gebruiksklaar is, zonder enig risico voor mensen. Omdat het een ozonvrij product is, is ventilatie niet nodig.

*UV-C is een ontsmettingsmethode die gebruik maakt van kortegolf-ultraviolet licht om micro-organismen te doden of te inactiveren door het vernietigen van nucleïnezuren en het verstoren van hun DNA, waardoor ze niet in staat zijn om vitale cellulaire functies uit te voeren.

 

 

Door de werking van een kleine ventilator is de lucht in de cabine continu in beweging en bij het passeren van het UV-C LED licht voert het zijn desinfecterende functie uit door micro-organismen te doden of te inactiveren door het vernietigen van nucleïnezuren en het onderbreken van hun DNA, waardoor ze niet in staat zijn om vitale cellulaire functies uit te voeren.

 

 

Anti-vandalisme, geen risico voor de passagier. De liftcabine moet niet geventileerd worden. De KIT treedt pas in werking als de cabine leeg is, als de cabinelamp uit is (de kit bevat een cabinelamp-timer). Als de kiemdodende KIT beweging in de buurt van de cabine detecteert of een oproep ontvangt, wordt deze onmiddellijk uitgeschakeld.

 

Hij is aanpasbaar aan elke lift, onafhankelijk van de aandrijving en past zich aan elk plafond aan, behalve glazen plafonds.      Hij is aanpasbaar aan elke lift, onafhankelijk van de aandrijving en past zich aan elk plafond aan, behalve glazen plafonds.

Hij is aanpasbaar aan elke lift, onafhankelijk van de aandrijving en past zich aan elk plafond aan, behalve glazen plafonds. Het ontwerp is vandalismebestendig, met behulp van een zeer laag aluminium profiel (minder dan 1 cm) en wordt vastgeschroefd aan de plafondplaat. Omdat het LED is, is de levenscyclus ervan langer dan die van buislampen met kwik. Het is niet nodig om de cabine te ventileren (in tegenstelling tot desinfectie met ozon), direct na bestraling kan ze worden gebruikt.Intelligent beveiligingssysteem, gecertificeerd door OCA GLOBAL, dat ervoor zorgt dat de gebruiker van de lift in geen enkel geval risico loopt door het ultraviolet licht

 

 

MEER INFOMATIE