We weten allemaal dat trappen in een huis een groot ongemak kunnen zijn en vaak een onoverkomelijk obstakel voor ouderen, personen met beperkte mobiliteit of gewoon als u met volle boodschappentassen aankomt of de kinderwagen van uw baby. In deze gevallen levert het installeren van een huislift een aanzienlijke bijdrage aan uw welzijn en voegt het tegelijkertijd waarde toe aan uw eigendom.

Vanuit dit besef introduceert MP Liften de MP Mobi HOME huislift, de ideale oplossing om uw huis comfortabeler en toegankelijker te maken.

MP Mobi HOME neemt architecturale obstakels in uw gebouw weg, waardoor de toegang tot elke ruimte eenvoudiger wordt. Het biedt oplossingen  van 2 tot 5 personen, met cabines tot 110 cm breed en 140 cm diep, die aan vrijwel elke ruimte kunnen worden aangepast. Deze lift beweegt met een snelheid van 0,15 meter per seconde en een nominale belasting tot 385 kg.

Het uiterlijk en de werking zijn identiek aan die van een conventionele lift, aangezien deze altijd is voorzien van een kooideur en alle componenten zijn ontworpen volgens liftnorm EN 81-2, waardoor veilig en comfortabel functioneren is gegarandeerd.

De veiligheid van een deur zorgt ervoor dat de knop tijdens de reis niet constant ingedrukt hoeft te worden. Bovendien stopt de lift pas als het zijn bestemming heeft bereikt, waardoor het risico wordt voorkomen dat passagiers opgesloten raken tussen twee verdiepingen.

In het geval van een stroomstoring is MP Mobi HOME uitgerust met een automatisch reddingssysteem die de cabine naar de dichtstbijzijnde verdieping brengt en de deuren opent, zodat u nooit opgesloten raakt.

De lift is ook verkrijgbaar met de optie voor onderhoud op afstand en een bewakingsservice met een noodtelefoonnummer, dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is.

MP Mobi HOME past perfect in elk gebouw, omdat het minimale putafmetingen (vanaf 15 cm) en een gereduceerde bovenste uitloop van slechts 240 centimeter vereist. U kunt kiezen uit een breed scala aan afwerkingen om ervoor te zorgen dat het perfect past bij de esthetiek van uw huis, en u heeft zelfs de mogelijkheid om het aan uw smaak aan te passen.

 

Heeft u meer capaciteit nodig?

Bekijk onze MP Mobilift, met een capaciteit van 2 tot 13 personen, met cabines tot 110 cm breed en 210 cm diep die aan vrijwel elke ruimte aangepast kan worden. Deze lift beweegt met een snelheid van 0,15 meter per seconde en een nominale belasting tot 1.000 kg.